Campionate

Norocos

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar la primul meci oficial pe banca lui Inter, Jose Mourinho a cîştigat întîiul trofeu în Italia


Duelul infinit dintre Inter şi AS Roma din ultimii trei ani a con­tinuat cu episodul Su­per­cupa Italiei. Sau primul trofeu al lui Jose Mourinho la Inter, care a învins aseară după penaltyuri (8-7).
C
Meciul s-a încins rapid. Ibrahi­movici a ratat incredibil, după ce l-a driblat pe Juan. Roma, în doliu după preşedintele Sensi, a suferit în apărare. Şi Muntari a deschis scorul (18), după ce Mexes deviase în transversală şutul lui Maicon. Cîştigătoarea Cupei a replicat prin Riise, noua achiziţie, norvegianul irosind însă şansa egalării. Figo putea dubla diferenţa, la lovitura de cap puţin alături de bară. 1-0 la pauză pentru campioni, încă lipsiţi de aportul lui Chivu, nerefăcut.

Roma s-a trezit însă în mitanul secund şi, la prima acţiune cursivă, De Rossi l-a bătut pe Julio Cesar, cu o “torpillă” de la 25 de metri (59). Mourinho a mutat primul şi a forţat ofensiv cu Balotelli. Italianul de adopţie a trecut aproape de 2-1, dar Cassetti a salvat în corner. Tot Mario a dat lovitura decisivă pînă la urmă. lobîndu-l perfect pe Doni (83).

Spalletti a răspuns tîrziu, cu Totti, revenit după o gravă acciden­tare. “Giallorossii” au mai egalat însă o dată (90): Stankovici a de­viat la colţul scurt “capul” lui Vuci­nici şi a împins meciul în prelun­giri. Chinul de dinaintea loviturilor de departajare, unde s-a impus noro­cos Inter.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.