Liga 1

Represalii la Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu, Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce s-au înjurat în timpul derbyului, Florin Bratu şi Marius Niculae vor fi amendaţi cu cîte 2.000 de dolari


Eşecul din Giuleşti şi mai ales conflictul dintre Florin Bratu şi Marius Niculae, anunţat în exclusivitate ieri de Gazeta Spor­turilor, vor avea urmări financiare. Cei doi atacanţi vor fi amendaţi de conducere cu cîte 2.000 de dolari pentru cearta pe care au avut-o chiar pe teren, în timpul partidei. Încă surescitat după meci, Borcea a anunţat ieri pedeapsa: “Bratu a fost prea nervos. El la meciurile importante se concentrează mai mult, dar aseară nu a fost cel cu care ne-a obişnuit. După cearta lui cu Niculae îi amendez pe amîndoi!”.

“Am apărat onoarea clubului, voi ce aţi făcut pe teren?”
Supărarea bossului dinamovist e mai mult o răbufnire de orgoliu. Borcea se aştepta la mult mai mult din partea jucătorilor, mai ales că în săptămîna premergătoare partidei a făcut declaraţii războinice pe care le dorea transpuse pe gazon. “Eu am apărat onoarea clubului, după toate jignirile pe care ni le-au adus rapidiştii, şi voi aţi intrat în teren cu capul plecat! Nu se poate aşa ceva! Avem onoare, mîndrie, sîntem Dinamo, nu am văzut asta în jocul vostru!”, le-a spus nervos preşe­dintele executiv jucătorilor. Şefii vor analiza în aceste zile şi posi­bilitatea de a-i amenda şi pe ceilalţi componenţi ai lotului după înfrîngerea din Giuleşti, 1-2.

6.000 de euro ar fi primit dinamoviştii în cazul unei victorii în Giuleşti

“Nu a fost vorba de vreo ceartă. În teren intervine nervozitatea, iar noi ne-am dat doar cîteva indicaţii. Sîntem profesionişti şi ne vedem de treabă”

FLORIN BRATU, atacant Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.