Liga 1

Fathi Taher: “Peseiro e vînat”

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii nu înţeleg de ce antrenorul portughez a fost eliminat pentru a treia oară în acest sezon şi cred că totul e o conspiraţie


Jose Peseiro, abia revenit pe bancă după suspendarea de la Galaţi, a fost din nou trimis în tribună şi aproape sigur nu-şi va putea conduce echipa etapa viitoare, la Timişoara. Conducerea rapidistă a criticat decizia lui Alexandru Tudor şi crede că antrenorul portughez este vînat la fiecare partidă. “Peseiro este un antrenor vulcanic, trăieşte meciul la intensitate maximă. Nu înţeleg de ce îl elimină mereu. E vînat meci de meci”, a declarat Fathi Taher.

La finalul partidei Rapid - Dinamo (2-1), la ultima fază a meciului, Peseiro a depăşit linia care delimi­tează spaţiul antrenorului, făcînd un sprint către tuşier pentru a-i reproşa o decizie. “Centralul” Alexandru Tudor a observat şi i-a făcut semn să urce în tribună, însă imediat a fluierat finalul jocului. Totuşi, incidentul a fost trecut în raport, iar tehnicianul Rapidului va fi judecat mîine de Comisia de Disciplină.


“E vina lui Peseiro, poate nu înţelege ce face un antrenor pe bancă. Ar trebui să se controleze, Tudor nu l-a vînat!”
GHEORGHE CONSTANTIN, preşedinte CCA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.