Liga Campionilor

Trage de el!

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  marţi, 26 august 2008

Stoperul nu e sută la sută refăcut, însă se fac eforturi disperate pentru ca el să poată juca mîine seară


Fundaşul central al roş-albaş­trilor a apărut pe terenul de antre­nament aseară, la penultima şe­din­ţă de pregă­tire pe care Stea­ua a efectuat-o înaintea retu­rului cu Ga­la­ta­saray. “Goe” începuse alergările încă de la finalul săp­tă­mînii trecute, iar vineri seară, după ce a dat mai multe ture de teren, le-a spus medicilor că nu prea mai simte dureri.

8 goluri a marcat Goian în cupele europene pentru Steaua, fiind pe primul loc în topul marcatorilor actualilor jucători din lot

El nu a fost introdus în lot pen­tru meciul de la Bistriţa, tocmai pen­­tru a fi menajat şi pentru a i se oferi cîteva zile de relaxare. O de­ci­zie finală în privinţa folosirii lui Go­ian va fi luată în această seară, du­pă ce Lăcătuş va conduce cel din ur­mă antrenament. Dacă fundaşul se va pregăti normal şi nu va mai acu­za dureri, atunci va fi titu­la­rizat.

8 meciuri a jucat Goian în sezonul trecut al Ligii Campionilor, din totalul de 10 susţinute de Steaua în C1

Şi în condiţiile în care Goian nu va fi refăcut sută la sută, s-ar putea lua hotărîrea ca el să joace. Chiar şi cu riscul unei accidentări nu foarte grave, avînd în vedere că e meciul de care depinde viitorul Stelei în Champions League, dar şi un surplus de minimum 6,5 milioane în conturile clubului. Acelaşi lucru e valabil şi în privinţa lui Ovidiu Petre, care a acuzat probleme la genunchiul drept şi n-a mai putut fi băgat la joc în ultimele două meciuri oficiale.


“Dacă va juca Goian? În acest moment, pot spune că sînt 50 la sută şanse. Acelaşi lucru e valabil şi în cazul lui Ovidiu Petre”
VALERIU ARGĂSEALĂ, preşedinte Steaua


Arbitrează italianul Trefoloni
UEFA l-a delegat la meciul de mîine seară pe italianul Matteo Simone Trefoloni. El va fi ajutat de asistenţii Cristiano Copelli şi Simone Pirondini. “Din ce ştiu eu, nu este un arbitru de clasă, însă cu siguranţă va avea o prestaţie echidistantă”, a declarat Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA.


Pleşan nu poate
Dacă în privinţa lui Goian sînt speranţe că va fi recuperat pînă la ora meciului, în cazul lui Mihăiţă Pleşan, Lăcătuş şi-a luat gîndul de la faptul că îl va putea folosi. Reaccidentarea lui Pleşan la antrenamentul de săptămîna trecută l-a împiedicat să se antreneze normal, astfel că el nu va fi reţinut nici măcar în lotul de 18.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.