Liga 1

Lider de Ialomiţa

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După 5 etape, Urziceniul e stăpîna Ligii I. Otopeniul a rămas fără punct cucerit


Otopeniul s-a bucurat că a scăpat de Miodrag Jesici, însă antrenorul sîrb şi-a lăsat echipa pe pilot automat, iar Gabi Mărgărit n-a reuşit să redreseze decît în parte situaţia, continuînd şirul dezastruos al rezultatelor. Primul care le-a tăiat din aripi a fost Onofraş (6), care a profitat de respingerea defectuoasă a lui Scarlatache şi a şutat puternic din 12 metri! Cu un 4-3-3 sufocant, Urziceniul lui Dan Petrescu a pus stăpînire pe joc.

SUPERONOFRAŞ
Mehmedovici (20) a continuat să survoleze careul adversarilor, lovitura sa de cap trecînd la cîteva palme de poarta lui Cristi Munteanu. Chiacu (34) a rămas elicea echipei, a profitat de brambureala din apărarea ialomiţenilor şi a marcat cu un şut plasat la colţul lung cel de-al 4-lea său gol în acest sezon. Cristi Constantin (37) a prins aripi şi şi-a luat la croşetat foştii colegi, dar a finalizat "peste". Atît dinspre Otopeni. Pentru că, la rampă, a ieşit acelaşi Onofraş (45) şi le-a tăiat elanul gazdelor cu un şut puternic la colţul lung!

Odihna de la pauză nu le-a fost de folos amfitrionilor, care s-au chinuit degeaba 45 de minute pentru a dobîndi primul punct în Liga I. Fără să mai rişte, elevii "Bursucului" s-au mulţumit să ţină de rezultat şi au avut ceva emoţii doar la "ghiulelele" de la distanţă ale lui Manea (66) şi Drăghici (77). Dan Petrescu a reuşit ce nu credea nimeni şi a înfipt Urziceniul pe prima poziţie a clasamentului, în timp ce Otopeniul rămîne fără punct în Liga I şi cu o medie de trei goluri primite pe meci în 5 etape!


DUPĂ 15 LUNI
Pentru meciul de ieri, antrenorul lui CS Otopeni, Gabriel Mărgărit, a decis să-l lase pe bancă pe Ilko Pirgov, după ce acesta a încasat 13 goluri în primele 4 runde. Cristi Munteanu a fost titularizat, portarul de 33 de ani fiind preferat datorită experienţei sale. "Babicu'" a revenit ieri pe prima scenă a fotbalului românesc după 15 luni, ultima sa partidă în Liga I datînd de pe 23 mai 2007, în meciul FC Naţional - Rapid (4-0). La Urziceni a revenit Jacob Burns, după o pauză de trei luni, cauzată de o accidentare gravă la ligamentele genunchiului drept. (Costin Negraru)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.