Liga 1

Cosmin Moţi: “Lăsaţi-mă să plec!”

Articol de Cătălin Gheorghiu   —  miercuri, 27 august 2008

Acesta este mesajul pe care l-a scris Moţi pe tabla tactică, ieri, înaintea şedinţei de antrenament





Supărat că şefii din Ştefan cel Mare continuă să ter­giverseze transferul său la Lazio, Cosmin Moţi a apelat ieri la un inedit gest de protest. A scris cu litere de-o şchioapă, pe tabla tactică, “LĂSAŢI-MĂ SĂ PLEC!”, după care s-a semnat în josul planşei! Pînă ca tot staff-ul să vadă mesajul, foaia a fost ruptă şi a fost pusă exact pe locul rezervat lui Cosmin în vestiar.



“Nu e cu gÎndul la dinamo”

Apropiaţii fotbalistului spun că Moţi este debusolat, întrucît i s-a promis că va fi lăsat să plece la Lazio Roma după ce se vor aduce întăriri: “I-au spus că va fi coleg cu Ştefan Radu pe Olimpico imediat după ce va sosi Tamaş, dar vor să-l ţină şi în acest retur. Ba, mai mult, Cristi Borcea l-a mai şi acuzat prin presă că a fost printre cei mai slabi jucători contra Rapidului, or el nu a greşit flagrant la vreun gol!”.



Şi roş-albii sînt conştienţi că prestaţiile lui Moţi sînt afectate de tevatura din ultima vreme şi se tem că nu va mai fi la fel de concentrat pe viitor: “Poate că ar fi mai bine să fie lăsat să plece atunci cînd ita­lie­nii se vor hotărî să vireze banii. Alt­fel, riscăm să devină al doilea Dică! Să nu mai aibă chef de fotbal şi să fie cu gîndul numai la străinătate”.





“Eu cred că ar trebui să-l lase pe Cosmin să plece, fiindcă şi-a făcut datoria faţă de club. Vrea şi el în Serie A, că e fotbal de clasă în Italia”

GIANI KIRIŢĂ,mijlocaş Bursaspor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.