Liga 1

Interzis în “Groapă”!

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru că Ştiinţa îşi reneagă propriii suporteri la meciul din Ştefan cel Mare, oficialii dinamovişti nu vor permite accesul galeriei oltene în stadion


Fanii Craiovei nu-şi vor putea susţine echipa în derby-ul cu Dinamo, programat sîmbă­tă! Motivul? Oficialii clubului din Bănie i-au înştiinţat pe roş-albi că se leapădă de propria galerie şi “pa­sează” responsabilitatea către ofi­cialii din Ştefan cel Mare. “Dacă veţi vinde bilete şi veţi permite accesul unor persoane în sectorul rezervat oaspeţilor, o veţi face pe răspunderea voastră şi vă veţi asuma eventualele consecinţe. Universitatea îşi declină respon­sa­bi­litatea”, se precizează în faxul trimis ieri de alb-albaştri.

“Am ajuns la limita răbdării! E a nu ştiu cîta oară cînd plătim inconştienţa unor fani. Nu ne vom mai asuma niciodată responsabilitatea pentru deplasările lor”
ADRIAN MITITELU, după meciul de la Mioveni

În consecinţă, Dinamo a anun­ţat pe site-ul oficial al clubului că va interzice accesul în peluza re­zer­vată de obicei galeriei oaspete: “Ţinînd cont că e un meci cu grad maxim de risc, accesul fanilor olteni pe stadion e interzis! Spectatorii care vor avea asupra lor însemne ale Universităţii vor fi evacuaţi din arenă”. Gruparea din Bănie nu-şi mai asumă responsabilitatea pen­tru propriii suporteri în deplasări din cauza incidentelor de la Mio­veni, din aprilie, cînd ultraşii olteni au rupt scaunele din peluză şi au arun­cat cu ele pe teren şi în spectatorii adverşi.


»CE SPUN FANII PE WWW.CRAIOVAMAXIMA.RO

“Nu poţi să îi interzici suporterului oltean meciul cu Dinamo! E o eroare enormă pe care o comite Mititelu”
ultras9

n “Mititelu vrea să mergem la meci deghizaţi în alb-roşu şi să spargem seminţe printre «cîini»! Ruşine pentru asta!”
iaka

n “Se va intra sigur pe stadion, în grup. Sper să ne comportăm civilizat, băieţii au nevoie de noi, nu de suspendarea stadionului sau de injurii la adresa lui Mititelu”
k

n “Astea se întîmplă din ca­u­­za beţivilor din facţiunea Blue Lions”
lion

n “Aşa merită cei din cauza că­rora Ştiinţa a jucat fără spectatori. Acum să stea acasă şi să dea cu scaunele în televizor!”
stresul-tău


“NICI O VALOARE”
Observatorul de joc al meciului din Ştefan cel Mare, Octavian Goga, spu­­ne că Universitatea îşi va asuma răspunderea pentru faptele pro­priilor suporteri indiferent de faxul trimis: “Regulamentul pre­vede că în cazul în care galeria oas­pete se face vinovată de incidente, în condiţiile în care clubul gazdă şi-a luat totuşi toate măsurile de sigu­ran­ţă, atunci echipa trasă la răs­pundere va fi cea oaspete. Practic, faxul Craiovei nu are nici o valoare”.

“MĂ TEM DE LUCRURI NECURATE”
Mititelu e sigur că echipa sa va fi de­favorizată de arbitraj sîmbătă. “În ultimele me­ciuri, arbitrii ne-au dezavantajat me­reu cu Di­na­mo. Mă tem şi-acum de lu­cruri ne­cu­rate, de aceea am ce­rut arbitri stră­­ini. Ro­mâ­­nii vor con­du­ce de frica lui Di­na­mo”, a zis patronul oltean la Special.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.