Europa League

N-au scăpat

Articol de Cătălin Popescu, George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ialomiţenii vor întîlni în primul tur al Cupei UEFA echipa de care se temeau cel mai tare, Hamburg

La debutul într-o competiţie europeană, Unirea Urziceni va întîlni un adversar dificil, iar visul ialomiţenilor de a evolua în grupele Cupei UEFA va fi greu de realizat. :( Înainte de tragerea la sorţi, preşedintele Unirii, Mihai Stoica, anunţa că sînt două formaţii pe care vor să le evite: "Nu vrem să picăm cu Hamburg şi nici cu Olympiakos. Ar fi bine să întîlnim pe Hapoel Tel-Aviv". Nu a fost aşa, iar formaţia din Urziceni se va duela cu Hamburg.

Totuşi, antrenorul Dan Petrescu e optimist şi mizează pe eşecurile din trecut ale nemţilor în faţa românilor: "Rapid şi Dinamo au eliminat-o pe Hamburg de-a lungul timpului, e posibil să aibă o problemă cînd joacă împotriva echipelor româneşti. Vom avea două meciuri extrem de dificile pentru că vom întîlni una dintre candidatele la cucerirea trofeului. Nimic nu este imposibil, dar e clar că germanii sînt favoriţi".

"Europa ne întîmpină cu un examen foarte greu, iar dacă îl vom trece se poate naşte o mare echipă. E cel mai dificil adversar dintre cei cinci ale echipelor româneşti"
Mihai Stoica, preşedinte Urziceni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.