Liga 1

Marfar

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CFR rămîne fără victorie în 4 meciuri

Ioan Andone avea nevoie de victorie aseară, cu Poli Iaşi, pentru a prinde Liga Campionilor pe banca CFR-ului. Tehnicianul campioanei a început meciul cu o formulă ultra-ofensivă, cu Semedo, Yssouf Kone şi Dubarbier în avanposturi. Moldovenii, în beznă după 5 etape, au încercat să-i facă viaţa şi mai grea lui Andone. Şi "Fălcosul" nu a avut deloc linişte pe bancă. Şuturile slovenului Bersnjak (13, 26, 31) din afara careului mare şi încercarea lui Naidin (27), de la mijlocul terenului, i-au determinat pe fanii clujeni să-i amintească lui Ando că CFR nu mai e deloc echipa care reuşea eventul sezonul trecut. Clujenii au fost periculoşi în prima parte doar prin vîrful de Ligă, Kone, "cap" (15) din 6 metri alături şi şut (37) pe lîngă poartă din poziţie "unu contra unu" cu Pleşca.

Kone a rămas şi după pauză cel mai periculos om al gazdelor. Atacantul de culoare a tras violent (56) din interiorul careului, iar Pleşca a scos in extremis din vinclu. Cu acest rezultat, Andone riscă să nu-i mai strîngă mîna portughezului Felipe Scolari la Cluj în 1 octombrie.

"Central" confuz
Arbitrul Robert Dumitru a judecat extrem de indulgent două faze în favoarea gazdelor. Astfel, în minutul 50, Tony a intrat dur, cu talpa, pe glezna lui Pecnik, însă n-a văzut decît "galben". Două de minute mai tîrziu, Stăncioiu, provocat de Lucian Munteanu, l-a pocnit pe ieşean peste faţă, dar a scăpat tot cu avertisment. În minutul 73, Dumitru i-a dat cartonaş galben lui Onuţ, deşi Adrian Ilie fusese cel care îl faultase pe Kone!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.