Liga 1

Guidolin sau Irureta la CFR? Andone demis?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul a purtat aseară, după egalul înregistrat în faţa Politehnicii Iaşi. o discuţie cu patronul Arpad Paszkany şi cu preşedintele Iuliu Mureşan în care a fost înştiinţat că urmează să se renunţe la serviciile sale. Posibilii înlocuitori ai lui Andone la cîrma campioanei sînt italianul Francesco Guidolin, Antonio Conceicao şi spaniolul Javier Irureta.

 

Francesco Guidolin

În vîrstă de 52 de ani, italianul a mai antrenat pînă acum echipe ca Bologna (1999-2003), Palermo (2004-2005) sau AS Monaco (2005-2006), neavînd însă performanţe notabile. În vară, Guidolin a fost aproape să preia Queens Park Rangers, echipă deţinută de miliardarii Flavio Briatore, Bernie Ecclestone şi Mittal, dar negocierile au căzut în cele din urmă.

Javier Irureta

Creatorul "SuperDepor" este liber de contract din martie, cînd a fost demis de la cîrma Zaragozei. Irureta, 60 de ani, a pregătit 6 sezoane Deportivo La Coruna, echipă alături de care a cîştigat titlul în Primera Division (2000) şi Cupa Spaniei (2002). De asemenea, tehnicianul iberic a condus-o pe Depor pînă în semifinalele Ligii Campionilor, ediţia 2003-2004, unde a fost eliminată de viitoarea cîştigătoare a competiţiei, FC Porto.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.