Liga 1

Dan Petrescu: "Mă gîndesc să plec din fotbalul românesc"

Articol de George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Urziceniului, Dan Petrescu, a răbufnit după meciul cîştigat în faţa Buzăului la adresa arbitrului Teodor Crăciunescu, pe care l-a acuzat de acordarea mult prea uşoară a penalty-ului din care Tudose a egalat:

"Cum începem să cîştigăm, cum nu mai sîntem lăsaţi să o facem, sîntem făcuţi pilaf! La faza penalty-ului, arbitrul era la mijlocul terenului. Cred că a avut ochelari de cal de a văzut de acolo aşa bine. De la partida Gaz Metan - FC Braşov nu am mai văzut un asemenea arbitraj. De aceea nu vom avea rezultate în Europa, din cauza arbitrajelor!"

Petrescu a comentat şi eliminarea sa din minutul 84, ameninţînd că va părăsi fotbalul românesc în cazul în care Unirea Urziceni va fi în continuare defavorizată:

"Peseiro a fost eliminat de trei ori pînă acum şi a luat doar o etapă de suspendare. Eu cred că voi lua 4. Mă gîndesc foarte serios să plec din fotbalul românesc. Azi am avut două penalty-uri neacordate, iar Buzăului i s-a dat unul de la mijlocul terenului. În plus, noi ne bucuram după golul doi, iar Crăciunescu a fluierat reluarea jocului ca să ne egaleze repede Buzăul. Astăzi, doar o echipă putea să cîştige, pentru că Dumnezeu e sus şi le vede pe toate".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.