Liga 1

Lovin' it!

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru că sud-americanii n-au mai funcţionat aseară, Steaua s-a impus fără glorie, prin golul închizătorului Florin Lovin

Dacă e Liga I, oaspete în Ghencea a fost o echipă setată pe ultradefensiv. Acelaşi film pentru Lăcătuş, obişnuit să fie provocat să "deviruseze" baricade pe două linii. I-a fost însă tare greu de data asta. Neagoe îşi făcuse şi el temele.

La ordin, gorjenii l-au izolat pe pivotul Arthuro şi apoi au împresurat careul de patru mijlocaşi din spatele atacantului. Cu forţa de atac diluată, Steaua a suferit. Ba chiar a fost permisivă în apărare, raidurile lui Iordache prin careu stîrnind emoţii mari şi huiduieli în tribune. S-a petrecut însă ceva în minutul 23. Ca de atîtea ori, de la Rădoi a venit iniţiativa. Aseară, a fost nevoie de căpitan şi în atac. Incursiunea lui i-a oferit lui Arthuro şansa golului, dar Stanca a scăpat. Apăruseră însă primele fisuri în apărarea olteană şi Abel, Arthuro şi Dayro, în această ordine, au ratat cîte o dată pînă la gol. Deschiderea de scor a venit în ultimul minut al reprizei, la reluarea cu sete din careul mic a lui Lovin.

Neagoe a văzut că nu mai merge în marşarier şi a apăsat repede pe refresh. Pentru elevii săi, s-au ivit orizonturi noi: careul lui Zapata. Era minutul 60 cînd Păcurar i-a verificat pentru prima dată cu adevărat priza portarului columbian printr-o reluare spectaculoasă din 16 metri. Nou-intratul Tilincă a încercat şi el, imprecis. Steliştii au răspuns prin Stancu şi Nicoliţă. Iar experienţa roş-albaştrilor i-a ajutat să-şi menţină fără probleme avantajul pînă în final.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.