Liga 1

Oţelul acuză

Articol de Marian Căpăţînă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gălăţenii susţin că indicaţiile scrise lăsate de antrenorul Viorel Hizo în vestiar demonstrează că aceştia ştiau că vor avea protecţia arbitrului Alexandru Tudor

Faza din penultimul minut al partidei Oţelul Galaţi-FC Vaslui, când arbitrul Alexandru Tudor nu a acordat un penalti pentru gazde, nu este singurul motiv pentru care oficialii gălăţenii arată cu degetul spre Tudor şi spre gruparea vasluiană. Administratorul stadionului, Gelu Popescu, a găsit în vestiarul ocupat duminică de vasluieni hârtia pe care antrenorul Viorel Hizo le-a scris jucătorilor câteva indicaţii generale. Ultima, spun gălăţenii, incriminează complicitatea dintre arbitri şi echipa din Vaslui: "agresivitate şi verbală".

"Se vede clar, pe lângă acea fază a penaltiului, că arbitrul a fost cu ei. Nimeni nu cere aşa ceva jucătorilor, ştiau că vor fi protejaţi", a spus Gelu Popescu.

Marius Stan, directorul general de la Oţelul, a spus că doar un eventual meci trucat în etapa următoare ar putea fi altă explicaţie a indicaţiilor lui Hizo, în afară de complicitatea lui Tudor.

"Doar nu o fi blat meciul lor următor, cu Dinamo, încât să-şi dorească să adune cartonaşe. Nu poţi cere jucătorilor agresivitate verbală decât dacă ştii că ai de partea ta arbitrii şi nu încasezi cartonaşe. La noi Grigoraş, la fel cum ar face orice alt antrenor, le cere mereu jucătorilor să-şi vadă doar de joc, să nu protesteze şi să nu aibă orice alt comportament care să le aducă cartonaşe", a declarat Marius Stan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.