Liga 1

Un milion de euro!

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atît solicită Protasov pentru a prelua CFR-ul. "Vişiniii" i-au propus 800.000 de euro pentru două sezoane

Negocierile dintre CFR şi Oleg Protasov par a fi ajuns într-un punct mort. Antrenorul ucrainean solicită un milion de euro pe sezon pentru a veni la Cluj, cu 200.000 de euro mai puţin decît cîştiga la Dnepr. Oferta lui Paszkany e net inferioară: 400.000 de euro pe an :( şi un contract pînă în 2010.

Totuşi, Paszkany ar putea plusa în următoarele zile. La conferinţa de presă în care Trombetta a fost instalat în funcţia de principal, omul de afaceri clujean a mărturisit că banii nu ar fi o piedică pentru CFR în tentativa de a angaja un antrenor bine cotat. "În schimb, nu voi aduce niciodată un tehnician, în al cărui CV să apară CFR ca o echipă de rangul al treilea. Unul care să se uite mereu peste gardul stadionului spre zări mai luminoase şi cluburi mai puternice", a mărturisit Paszkany.

Trombetta blatist
În 2004, actualul "principal" al clujenilor, Maurizio Trombetta, a fost suspendat 6 luni de Parchetul Federal Italian şi amendat cu 6.000 de euro. Conform "Libertatea", Trombetta a fost judecat şi găsit vinovat pentru faptul că a pariat pe rezultatele propriei sale echipe, Ancona, în partidele cu Chievo (0-2) şi Empoli (2-1), lucru interzis de regulament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.