Liga 1

Îl fură Dinamo?

Articol de Cătălin Gheorghiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albii sînt aproape să-l sufle giuleştenilor pe nigerianul Olubayo Adefemi

Dinamo pare să fi cîştigat lupta cu Rapid şi este favorită să obţină semnătura lui Olubayo Adefemi, nigerianul ce poate evolua atît fundaş dreapta, cît şi mijlocaş defensiv. "Cîinii" încearcă să profite de indecizia celor din Grant care nu mai sînt la fel de interesaţi de jucătorul african. Motivul? Se pare că accidentarea lui Joao Paulo Andrade nu este aşa de gravă precum părea iniţial, mijlocaşul portughez urmînd să revină pe gazon peste trei săptămîni.

Spre deosebire de giuleşteni, care vedeau în Adefemi o soluţie pentru postul de închizător, dinamoviştii vor să-şi întărească partea dreaptă a defensivei prin aducerea lui Olubayo. În acest moment, variantele lui Rednic sînt Homei şi Blay, însă ultimul refuză să-şi prelungească contractul scadent în vara lui 2009. Roş-albii i-au propus lui Blay un salariu de 96.000 de euro pe an, cu 40.000 E mai mult decît cîştigă în prezent, însă ganezul a spus "pas".

Borcea şi compania vor să-i ofere lui Adefemi un contract anual de 80.000 de euro şi 50.000 la semnătură. Nigerianul e liber de contract după ce şi-a încheiat angajamentul cu formaţia israeliană Hapoel Dnei Lod şi a evoluat titular în toate partidele Nigeriei de la Olimpiada din Beijing, pierzînd finala în faţa Argentinei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.