Liga 1

"Julio Cesar scapă!"

Articol de Corina Marinaş, Ioana Mihalcea  —  joi, 04 septembrie 2008

Dinamoviştii sînt de părere că brazilianului îi va fi anulat, pînă miercurea viitoare, cartonaşul roşu primit cu Craiova şi va putea juca la Vaslui, pe 13 septembrie

"Lui Julio Cesar i se va şterge, pînă la urmă, cartonaşul roşu primit incorect în meciul cu U Craiova, însă cei de la FRF trebuie să găsească o variantă regulamentară pentru acest lucru. De aceea caută şi în regulamentele internaţionale" este varianta oferită ieri după-amiază de către şefii dinamovişti.

Tot ieri s-a judecat la Comisia de Disciplină cazul lui Julio Cesar Correa, după ce roş-albii au cerut anularea eliminării stoperului brazilian, produsă în timpul partidei cu U Craiova (1-0). S-a vizionat un DVD, "în care se observă clar că jucătorul nostru nu face gesturi nesportive, ci doar încearcă să aplaneze conflictele", a explicat directorul sportiv Constantin Dănilescu. Mai mult, reprezentanţii Craiovei la şedinţă ar fi spus în faţa comisiei că stoperul dinamovist nu a lovit pe nimeni!

Şefii comisiei au amînat speţa pentru miercurea viitoare, dar au transmis că dacă vor găsi mai rapid o cale legală, atunci vor oferi mai curînd un rezultat final. "Cîinii" au făcut apel bazîndu-se pe articolul 91 din Regulamentul Disciplinar, în care este stipulat că forul federal poate să rectifice erori ale arbitrilor atunci cînd sînt probe video ce atestă acest lucru.

CONSTANTIN DĂNILESCU director sportiv Dinamo
"Aşteptăm o decizie cinstită, întrucît şi adversarii de la Craiova au spus că jucătorul nostru nu merita eliminat!"

"Lobby nu poate fi incriminat"
Roş-albii susţin că Bogdan Lobonţ nu riscă să fie suspendat pentru incidentele de la meciul cu Craiova. Ieri a fost vizionat DVD-ul cu imaginile meleului din minutul 54 al partidei, iar fundaşul oltenilor, australianul Mitchell, a spus în faţa comisiei federale că el este cel care a provocat incidentul. "Am vrut să întîrzii degajarea mingii şi să cîştig timp pentru a mă întoarce în apărare, de aceea l-am împins pe portarul dinamovist", a motivat jucătorul Craiovei.

Drăgănescu: "Nu sînt la «Din dragoste»!"
Acuzat de antrenorul dinamovist că este "arbitrul de casă al Vasluiului", arbitrul Mugurel Drăgănescu, cel care a condus partida dintre roş-albi şi olteni, a reacţionat ieri: "Nu ştiu ce a vrut să zică Rednic, dar nu-l voi da în judecată, deşi îmi este lezată imaginea. Cei de la CCA trebuie să mă judece pentru prestaţia mea! Nu am văzut încă înregistrarea partidei şi nici nu mi-am cerut scuze faţă de Julio Cesar. Nu aveam de ce, nu văzusem faza, nu sînt nici la «Iartă-mă!», nici la «Din dragoste». Simt că am conştiinţa împăcată". Borcea a reacţionat dur: "Pe Drăgănescu o să-l judece viaţa!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.