Liga 1

Mihai Stoica: "Nu aş investi în fotbal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În cadrul emisiunii Contraatac de la GSP TV, managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a vorbit despre depunctarea echipei FC Timişoara.

"Dacă eram la Timişoara mă înţelegeam probabil cu italianul Zambon, oricum nu aş fi riscat atît de mult. Mi-e greu să spun cum m-aş fi descurcat ca manager la Timişoara, eu sunt învăţat să informez patronatele, dar nu prea mă supun ordinelor dacă observ că ceva nu e in regulă."

"Fotbalul românesc, care mai cîştigase la capitolul imagine, va pierde enorm acum. Partizan se va califica mai departe în grupele Cupei UEFA în dauna Timişoarei, va fi o ruşine mare pentru fotbalul nostru."

"Dacă domnul Iancu, fiind bucureştean, s-a implicat la Timişoara, probabil că se va gasi un investitor. Nu am nicio moştenire şi chiar dacă aş avea mulţi bani nu aş investi în fotbal", a mai spus managerul Unirii.

"Cred că Gigi Becali a vrut să spună: "I-am avut pe Mendoza, Habibou şi Pepe Moreno şi nu au confirmat, nu mai iau jucători de culoare". Altfel nu îl mai lua pe Semedo", a spus în încheiere Mihai Stoica, referitor la declaraţia patronului Stelei în privinţa transferului lui Semedo în Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.