Liga 1

Consilier la transferuri

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a dezvăluit că l-a adus pe Semedo numai după ce l-a întrebat şi pe Mirel Rădoi despre utilitatea transferului


Achiziţionarea lui Semedo nu a fost făcută exclusiv la dorinţa lui Gigi Becali, lucru dezvăluit ieri chiar de patronul vicecampioanei. Transferul s-a făcut numai după ce Mirel Rădoi i-a dat “OK-ul”.

“Mie îmi plăcea mult de tot de Se­medo, însă l-am sunat şi pe Mirel să-l întreb dacă ar fi bine să-l a­ducem sau nu. Cînd a auzit, mi-a zis aşa: «Naşule, dacă poţi să-l iei, ar fi extraordinar!». I-am zis că e de vînzare pentru un milion de euro şi Mirel a continuat: «Dacă po­ţi să-l iei doar cu un milion de euro, e foarte bine, e jucător va­loros». Bine, eu l-am întrebat şi pe Lăcătuş, care mi-a spus acelaşi lucru”, a declarat Becali.

“Cel mai bine, atunci cînd aduci un fotbalist, e să întrebi jucătorii despre el. De ce? Pentru că ei îl ştiu, au jucat împotriva lui, ei simt cel mai bine pe teren ce poate”, a con­tinuat Becali, care a lăsat să se înţeleagă că a solicitat părerea lui Rădoi, dar şi a altor colegi de-ai lui, şi la alte tran­sfe­ruri.


»RĂDOI A CONTRIBUIT LA . . .

...TRANSFERUL LUI PLEŞAN

Căpitanul Stelei a fost o persoană-cheie şi în aducerea în Ghencea a lui Pleşan. “Mihăiţă era la discuţii cu Dinamo şi l-am pus pe Rădoi să-l sune şi să-i spună ce primă de instalare are şi ce salariu îi oferim. Mirel i-a telefonat şi l-a convins să vină la Steaua”, a spus Becali în urmă cu un an, atunci cînd s-a şi perfectat trecerea lui Pleşan de la Timişoara la Steaua.


.... DAR ŞI LA CEL AL “CĂLĂULUI” LUI PLEŞAN
Rădoi a pus o vorbă bună însă şi la aducerea lui Semedo, nimeni altul decît cel care i-a provocat o accidentare extrem de gravă lui Pleşan în vara trecută. Portughezul i-a produs o fractură de peroneu celui care e colegul de cameră şi cel mai bun prieten al lui Mirel. Joi, Semedo s-a întîlnit pentru prima oară la antrenamentele Stelei cu Pleşan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.