Liga 1

Victorie de moral pentru rapidişti

Articol de Cătălin Popescu, Cristina Negrilă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii au făcut uitată înfrîngerea de la Timişoara cu o victorie în faţa grecilor de la Iraklis

Presat de absenţele din lot, datorate convocărilor la echipele naţionale, Jose Peseiro a fost nevoit să facă mai multe schimbări în "unsprezecele" de bază. Astfel, Vella şi Paulista au debutat în tricoul Rapidului, iar Spadacio şi Boya au revenit ca titulari.

După un început anost, în care ambele formaţii au preferat să se menajeze, giuleştenii au pus stăpînire pe joc. Semnalul l-a dat Vella, al cărui şut de la distanţă a trecut puţin pe lîngă poartă (22). Şase minute mai tîrziu, Juliano Spadacio l-a găsit excelent în careu pe Boya, iar camerunezul a deschis scorul. Rapidiştii nu au făcut pasul înapoi şi acelaşi Spadacio a mai inventat o pasă printre fundaşii adverşi pentru Boya, care, singur cu portarul, nu a reuşit să înscrie (40)!

Salvaţi de Pardo
După pauză, elenii şi-au adus aminte că joacă în faţa propriilor spectatori şi s-au avîntat în atac. Insistenţa grecilor aproape că a adus egalarea, însă portarul găsit vinovat de înfrîngerea de la Timişoara, Urko Pardo, a avut o intervenţie miraculoasă, blocîndu-l pe atacantul lui Iraklis într-un duel unu la unu (52). Rapidiştii s-au trezit repede, iar Julio Cesar a dublat avantajul după o fază lucrată de Cesinha (82).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.