Liga 1

Mircea Rednic: “Am o datorie morală faţă de suporteri!”

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  duminică, 07 septembrie 2008

Rednic spune că nu va pleca acum la Olympiakos deoarece îşi doreşte să îi facă pe fani fericiţi şi să o ducă pe Dinamo în Liga Campionilor


– Domnule Rednic, Olym­pia­kos vă curtează insistent. Veţi pleca de la Dinamo?
– Staţi puţin! Mă onorează in­teresul lui Olympiakos, dar pentru mine doar Dinamo contează în acest moment. Am început o mun­că aici şi vreau să o duc pînă la ca­păt. Trebuie să cucerim iar titlul în­trucît în Ştefan cel Mare nu există să treacă două sezoane fără să se mai adauge un trofeu în palmares. Am timp destul să antrenez în stră­i­n­ătate. După ce vom lua titlul, poa­te voi pleca!

– Dar nu vă doriţi să an­tre­naţi şi în Champions League?
– Am o datorie morală faţă de toţi suporterii dinamovişti şi tre­buie să duc Dinamo în grupele Ligii Cam­­pionilor. M-a afectat foarte mult cînd ne-a eliminat Lazio, mai ales că am fost la un pas de fericire. Am rămas impresionat de at­mosfe­­ra pe care au creat-o fanii, mi s-a furnicat pielea pe mine cînd am intrat în stadion şi îmi venea să plîng de ciudă la final că nu am re­uşit să ne calificăm. Am evoluat a­tî­ţia ani ca jucător în Ştefan cel Ma­re sau în străinătate, dar nu am vă­zut nicăieri o asemenea atmosferă.

– Deci în acest sezon veţi fi cu siguranţă pe banca lui Dinamo?
– Da, bineînţeles, iar apoi îi voi lăsa locul prietenului meu Andone să antreneze el echipa :) în gru­pe­le Ligii. A muncit mult la CFR, dar cei de acolo s-au purtat urît cu el şi l-au privat de această bucurie.


“Dacă îl voi urma pe Rednic în Grecia? Mai mult ca sigur că şi noi, restul staff-ului, vom pleca, dar sper ca acum să fim lăsaţi în pace, să ne facem treaba”
JEAN VLĂDOIU, antrenor secund Dinamo


“TREBUIE SĂ ŞTIM TOTUL DESPRE NEC”

Secundul Jean Vlădoiu se va deplasa pe data de 13 septembrie în Olanda pentru a o urmări pe NEC Neijmegen, adversara din Cupa UEFA, în deplasarea de la Twente. “Vrem să vedem cum evoluează şi în deplasare. Trebuie să ştim fiecare detaliu despre ei, iar eu îi voi trans­mi­te lui Mircea toate informaţiile”, a zis Vlădoiu. (Bogdan Steriopol)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.