Stiri

Ultimele noutăţi din atletism, rugby şi tenis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 septembrie 2008

TENIS

Hănescu vs Vassallo

Victor Hănescu îl va întîlni pe argentinianul Arguell Vassallo în primul tur al turneului BCR Open România (370.000 de euro), desfăşurat în perioada 6-14 septembrie la Bucureşti. Ceilalţi doi jucători aflaţi pe tabloul principal, Victor Crivoi (wild-card) şi Adrian Cruciat, vor întîlni adversari veniţi din calificări.


ATLETISM

Marion liberă

Americanca Marion Jones a ieşit din închisoare vineri, după ce a ispăşit o pedeapsă de 6 luni de detenţie pentru sperjur. Fosta atletă, campioană olimpică şi mondială, a fost condamnată pentru că a minţit anchetatorii federali în timpul anchetei privind laboratorul californian Balco, care a furnizat substanţe dopante mai multor atleţi. În octombrie 2007, Marion şi-a pierdut cele 5 medalii, din care 3 de aur olimpic.:(


TENIS

Elena eliminată

Elena Bogdan a fost eliminată în sferturile de finală ale probei de simplu junioare la US Open. Jucătoarea română, cap de serie numărul 5, a fost învinsă de Gabriela Paz Franco (Ven), cu 6-3, 6-0.


RUGBY

Victorie

Selecţionata României a debutat ieri cu o victorie:)în turneul de pregătire pe care-l efectuează în Noua Zeelandă, după ce s-a impus în faţa formaţiei New Zealand Marist cu 35-7. “Stejarii” au înscris 5 eseuri prin Aoina, Dascălu, Ursache, Carpo şi Nainer, toate fiind transformate de Vlaicu. Următorul meci al românilor este programat marţi, la ora 19:00, în compania formaţiei Auckland Development.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.