Nationala

Au fost la “Obsession”?

Articol de Costas Mincu  —  luni, 08 septembrie 2008

În Cluj circulă zvonul că în noaptea dinaintea meciului cu Lituania, Cociş şi alţi doi “tricolori” ar fi petrecut într-un club


În seara de dinaintea partidei cu Lituania, Victor Piţurcă a rămas în holul hotelului pînă la trei dimi­neaţa, discutînd startegia de joc pentru meciul cu Litaunia împreu­nă cu secunzii săi. Chiar şi aşa, în Cluj există tot mai multe voci care susţin că trei dintre “tricolori” ar fi avut în acelaşi timp o escapadă nocturnă în clubul Obsession. Prin­tre aceştia s-ar fi aflat, sur­prin­zătorşi :ORăzvan Cociş, un jucător recu­noscut a fi foarte serios.

AU ÎNCĂLCAT REGULAMENTUL

Jucătorii nu aveau voie să pără­seas­că hotelul în acea seară. To­tuşi, rumorile din jurul acestui fapt au fost la scurt timp confirmate de persoane din anturajul FRF, care spun că ar fi avut loc chiar şi o ceartă pe această temă.:XSe pare că fotbaliştii ar fi stat în respectivul club aproximativ un ceas, însă nimeni din staff-ul discotecii n-a recunoscut posibila lor prezenţă în noaptea de vineri spre sîmbătă. Clubul Obsession din Cluj este recunoscut a fi frecventat în dese rînduri de fotbalişti, în special de cei de la CFR.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.