Nationala

Culise Botanice

Articol de Radu Oprişan, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tamaş s-a revoltat că scandalul cu jurnaliştii, plecat, de fapt, de la Rădoi, i se pune în cîrcă


Gabi Tamaş nu a mai suportat şi s-a revoltat, supărat că tot scandalul de la Grădina Bo­tanică, dintre jurnalişti şi jucători, li se pune în cap doar lui şi lui Lobonţ. Cu nervii întinşi la maximum, el vorbeşte de “dinamoviştii Lobonţ şi Tamaş“, sugerînd că tunurile sînt puse intenţionat pe ei.

“Vreau să le spun cu mîna pe inimă tuturor suporterilor echipei naţionale că nu am înjurat şi nu am aruncat cu pietre. Mă frapează că, din 20 de jucători, singurii care au înjurat sînt dinamoviştii Lobonţ şi Tamaş.
Poate am făcut eu multe la viaţa mea, dar cînd se întîmplă ceva nu înseamnă că înjur sau fac eu scandal”, a ţinut Tamaş să se explice. Surse din sînul echipei naţionale spun că revolta lui Tamaş e pornită dintr-un motiv clar. Şi anume că scandalul l-a iscat Mirel Rădoi, care a înjurat primul şi a aruncat cu pietre, şi totul a picat pe dinamovişti. De altfel, aceleaşi surse povestesc că Rădoi îşi schimbă clar atitudinea cînd de la lot lipsesc Mutu şi Chivu: “În prezenţa acestora e mieluşel, nu i se prea aude glasul”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.