Liga 1

Dănuţ Coman: “Nu mă puteţi distruge!”

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dezamăgit că a fost luat în Grecia şi a privit meciul cu Iraklis de pe margine, Coman crede că e victima strategiei conducerii


Prezenţa lui Coman pe lista UEFA mai rău a inflamat situaţia portarului! Giuleş­te­nii l-au luat şi în lotul deplasat în Gre­cia, nu l-au folosit nici un minut vineri, la 2-0 în amicalul cu Iraklis, iar goalkeeperul s-a enervat::X “Poa­te m-au odihnit pentru meciul cu Urziceniul. Serios vorbind, vreau să transmit un mesaj clar con­du­ce­rii: nu mă puteţi distruge, cu toate strategiile voastre! N-aveţi cum, pentru că sînt mult prea puternic!”.

Speriat că pot urma încă zece luni de stat pe margine,:S adică pînă la finalul contractului, Coman şi-a pierdut speranţele de a mai prinde “naţionala” şi face haz de necaz: “Credeţi că reprezentativa României ar mai avea nevoie de un portar de care se dispensează Rapid Bucureşti?!”.

Şefii au susţinut în săptămîna dinaintea amicalului cu Iraklis că decizia utilizării lui Coman îi aparţine exclusiv lui Jose Peseiro: “Nu-l pedepsim, antrenorul poate să-l bage şi la Urziceni, etapa viitoare, şi cu Wolfsburg!”.

1,3 MILIOANE
de euro ar fi cîştigat portarul din contractul pe patru ani propus de giuleşteni


S-au întors împotriva lui!
Exasperaţi de tratativele înde­lun­gate dintre Coman şi conducere, care au deja peste un an de zile, fanii îl învinovăţesc pe jucător! Acum trei luni, la startul pregă­ti­ri­lor, suporterii propuneau o chetă pen­tru păstrarea la echipă a favoritului lor.

180.000 DE EURO e salariul actual al lui Coman, cel mai mare al unui român de la Rapid


» RAPIDISTI. RO

bogdan: “Te rugăm frumos, lasă-ne cu becalismele astea!”

rap100%: “Dani, noi te respectăm, dar ar fi cazul să mai laşi şi tu de la tine!”

QQQ: “Coman se crede puternic datorită nouă, că dacă l-ar fi fluierat tot stadionul la meciuri nu s-ar mai fi crezut el aşa şmecher!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.