Liga 1

“Jair” în conducere

Articol de Dan Udrea  —  marţi, 09 septembrie 2008

Lui Petre Marin, care tocmai a împlinit 35 de ani, i s-a promis că, la finalul carierei de jucător, va primi postul de director sportiv al Stelei


Fundaş stînga sau fundaş dreap­ta, apoi director sportiv. Acestea sînt rolurile lui Petre Ma­rin la Steaua. Gigi Becali i-a pro­mis veteranului din lotul roş-albaş­trilor că finalul carierei de jucă­tor nu va însemna şi sfîrşitul cola­borării cu gruparea din Ghen­cea.

Discuţia a avut loc în vară, atunci cînd “Jair”, iritat că se vehicula posibilitatea includerii sale pe lista disponibilizaţilor, l-a abordat pe patron. “Nea Gigi, eu nu vreau să încurc pe nimeni şi nici să fiu încurcat. Am o ofertă şi, dacă nu mai e nevoie de mine, plec”, i-a zis fotbalistul, în timpul unei întîlniri în biroul lui Gigi Becali. Replica? “Stai liniştit! Unde să pleci? Rămîi aici pînă la finalul contractului, eşti impor­tant pentru noi! Şi ca să vezi că nu vorbesc prostii, îţi promit de pe-acum că vei fi director sportiv la Stea­ua după ce termini cu fotbalul”.

5 meciuri din cele 8 oficiale ale Stelei în acest sezon a jucat Petre Marin, toate ca titular

Angajamentul lui Petre Marin expiră în 2010. Sosit în vara lui 2004 de la FC Naţional, el a cîştigat cu roş-albaştrii două titluri, a jucat o semi­finală de Cupa UEFA şi se pregăteşte de cea de-a treia parti­cipare consecutivă în Liga Cam­pio­nilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.