Liga 1

Scandal în stradă!

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Soţia lui Bonfim, Dulce, a tunat în faţa stadionului, după ce fundaşul nu a încasat salariul şi prima de instalare promisă


În vîlva evenimentelor de la Timişoara, nimeni nu îi mai bagă în seamă pe jucători. Fără să-şi înca­seze banii promişi, soţia ­brazi­lianului Eder Bonfim, Dulce, a recurs la cel mai disperat gest, strigîndu-şi nemulţumirea în faţa stadionului! “Nu mai avem bani deloc! Chiar nu înţelege nimeni acest lucru? De ce se întîmplă asta? V-aţi bătut joc de noi, una ne-aţi promis cînd am venit şi alta faceţi acum!”, s-a lamentat plîngînd, consoarta fundaşului. Bonfim a asistat, cu capul plecat, tăcut la toată scena.

Unul din angajaţii clubului a încercat să calmeze spiritele, pentru a nu atrage atenţia trecătorilor: “Trebuie vorbit cu domnul ­Chivor­chian. Degeaba discutăm noi aici, nu rezolvăm nimic”. Apoi, femeia a fost invitată la vestiare, departe de ­privi­rile indiscrete, dar chiar şi de acolo se puteau auzi urletele disperate ale femeii: “Nu mai avem bani! Am un copil de crescut! Nu ne mai permitem nici un plin de benzină! Nu pricepeţi?”.

120.000 de euro e salariul stagional al brazilianului

Chivo: “Poate Îi reziliez contractul”
Directorul executiv Gheorghe Chivorchian spune că brazilianul a primit tot ceea ce este specificat în contract şi că s-a săturat de reprezentaţiile soţiei lui Bonfim. “Dacă nu îi place la Poli, Bonfim poate să plece. I s-a dat tot ce a cerut în contract. Mai sînt de plătit primele jucătorilor, iar domnul Iancu se va ţine de promisiune. Soţia lui trebuia să vină să se plîngă şi că Bonfim s-a făcut de rîs la Mediaş şi la Buzău. Nu am contract cu nevasta lui. Dacă mai au loc astfel de scene, s-ar putea să îi reziliez contractul şi să-i cer şi daune”, a declarat Chivo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.