Liga 1

Out din Europa?

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sectorul competiţii al forului continental va lua în discuţie posibila excludere a Timişoarei din Cupa UEFA


Necazurile Timişoarei nu se mai ter­mină! Penalizată pe plan intern cu 6 puncte pentru nerespectarea de­ciziilor TAS la nivelul culorilor echi­­pamentului, Poli s-ar putea trezi scoasă şi din Europa cu mai pu­ţin de o săptămînă înainte de prima manşă din Cupa UEFA cu Parti­zan Belgrad Divizia de com­petiţii a forului continental va lua în discuţie cel mai tîrziu luni cazul formaţiei bănăţene spre a studia jus­tificarea extinderii la nivel inter­na­ţional a sancţiunilor primite în România de clubul de pe Bega. Dacă UEFA va decide excluderea Timişoarei, ad­ver­sa­rii din Serbia se vor califica mai departe la “masa verde”! :X

“Nu cred că se pune problema unei astfel de hotărîri. Am trimis inclusiv la UEFA versiunile de echipament şi pentru cupele euro­pene şi numai cine nu vrea nu vede că nu mai există nici o legătură cu violetul”, a subliniat preşedintele lui Poli, Gheorghe Chivorchian.


Vor juca în alb-albastru!
Pentru a nu avea probleme la UEFA, timişorenii şi-au prezentat ieri noile echipamente de joc. Cel de bază va fi alb-albastru (3), al doilea va fi galben-negru (1), iar al treilea set este albastru-alb (2). “Am trimis o adresă la FRF în atenţia lui Prunea în care spunem că am respectat toate procedurile impuse de TAS, FIFA şi Comitetul Executiv şi că avem confirmare de la UEFA pentru a juca în noul echipament. În acest sens să ne răspundă dumnealui dacă aceste tricouri sînt agreate sau nu şi de FRF”, a spus Chivorchian.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.