Liga 1

Reţeta lui Magalhaes: “Trebuie să fim umili, concentraţi şi să avem puţin noroc!”

Articol de Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

O nouă înfrângere cu FC Braşov, duminică, în Crâng, nu-l va determina pe Alvaro Magalhaes să demisioneze de pe banca Gloriei.

“Nu, nu-mi voi da demisia! Sunt un luptător şi un profesionist, în acest spirit am fost crescut de Benfica Lisabona”, a declarat tehnicianul lusitan.

Despre recentele dispute din cadrul lotului, care au dus la trimiterea lui Claudiu Ionescu şi Mihai Mincă la echipa a doua, Magalhaes a spus că sunt probleme normale care apar la fotbal, dar care pot fi depăşite cu înţelepciune de o parte şi de cealaltă. “Astfel de probleme apar în fotbal. Spuneţi-mi o echipă care nu s-a confruntat cu aşa ceva! Fără disciplină nu se poate realiza un grup compact, jucătorii trebuie să respecte un regulament. Cine nu-l respectă, este pedepsit! Pe Mincă întrebaţi-l voi ce se întâmplă cu el. Claudiu ştie ce are de făcut, a revenit la echipă şi de el depinde dacă vom merge în continuare pe acelaşi drum”, a spus Magalhaes.

Meciul cu FC Braşov nu este văzut de portughez drept un meci vital: “Nu, nu este vital, ce se poate întâmpla? Este însă fundamental să începem să strângem puncte. Pentru aceasta trebuie să fim umili, concentraţi şi să avem un pic de noroc”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.