Liga 2

Dorinel intră la joc

Articol de Marius Tuhuţ  —  vineri, 12 septembrie 2008

Munteanu va îmbrăca tricoul de jucător la derby-ul cu Alba Iulia din etapa viitoare


La 40 de ani Dorinel Munteanu îşi pregăteşte revenirea pe gazon . :) “Neamţul” şi-a ispăşit miercuri, în Cupă, la Cîmpia Turzii, ultima etapă de suspendare ca antrenor, din cele trei primite în sezonul trecut la FC Vaslui, şi are acum drept de joc pentru Universitatea. Nepregătit încă din punct de vedere fizic, “Munti” va sta doar pe bancă, mîine la Arad, dar va intra în teren săp­tămîna viitoare în derby-ul cu Unirea Alba Iulia. “Nu ştiu dacă joc cu ACU Arad, dar voi fi sigur pe bancă”, a spus Dorinel.

Munteanu este conştient de importanţa meciului cu Alba Iulia şi trage tare pentru a fi apt de joc la ora meciului. Ieri, la finalul antrenamentului “Munti” s-a pregătit apro­xi­mativ 30 de minute alături de preparatorul fizic Yuksel Yesilova. “Dorinel este un jucător disciplinat şi ascultă toate indicaţiile”, a spus Yesilova. “Studenţii” au neapă­rat nevoie de victorie etapa viitoare, pentru a nu se îndepărta de locurile fruntaşe. Meciul cu Unirea va fi pentru “şepcile roşii” şi primul din acest sezon, pe teren propriu, cu suporteri.


“Musculatura şi coordonarea se prezintă în condiţii foarte bune. Cred că va juca etapa viitoare cu Alba Iulia”
YUKSEL YESILOVA, preparator fizic “U” Cluj


Budean pe făraş?

Mijlocaşul Petre Budean nu a prins niciodată lotul de la venirea lui Dorinel Munteanu la echipă :(. “Nu am vorbit nimic cu el, nici el cu mine. Cu Internaţional, fosta mea echipă, nu am avut voie să joc din cauza unei clauze în contract. Eu mă pregătesc, şi cînd se va apela la serviciile mele, voi încerca să-mi fac treaba cît pot mai bine”, a spus Budean. “Studenţii” au plecat încă de ieri la Arad pentru meciul de mîine cu ACU.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.