Liga 1

Promoţie internă

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru a nu-i zdruncina pe campioni înaintea confruntării cu Roma din Ligă, Bistriţa le-a făcut cadou două goluri

CFR Cluj a venit la Bistriţa pregătită cu şampania în frapieră pentru a celebra startul în Liga Campionilor, marţi, contra Romei, pe "Olimpico", dar s-a trezit în mijlocul unei hăituieli orchestrate de oamenii lui Sabău. Presingul şi marcajul strict în jumătatea feroviară au clătinat tabloul tactic al italianului Trombetta în prima jumătate de oră. :S

Nostalgic, Clujul s-a întors la jucătorii care i-au adus două trofee în vitrină în sezonul trecut, cu implantul Deac în linia mediană, însă campioana pare la ani-lumină distanţă de echipa care semăna panică printre adversari. Poate doar Culio, sătul de atîta stat pe bancă, a ieşit din tipar, cu două acţiuni tăioase la poarta lui Tătăruşanu (18, 24).

Revanşa lui "Caniggia"
Bistriţa a replicat prin vulpoiul Anca. Fostul "ceferist" l-a păcălit pe De Sousa, pasa lui genială i-a găsit pe picior greşit pe Cadu şi Tony, Borbely a făcut 1-0, iar şefii feroviari s-au adîncit în fotoliile de la oficială. Aidoma unui somnambul surprins pe stradă, CFR s-a trezit din corzi şi a punctat prin Didy, mai întîi la impresia artistică (37, bară transversală), apoi pe tabelă, la cadoul oferit de Tătăruşanu, care a scăpat incredibil mingea din braţe, fără a fi presat de cineva (gol Didy, 41).

A fost autogol
La reluare, bistriţenii au mai etalat o promoţie pe final de vară, invitînd campioana să defileze spre buturile sale. Axa Culio-Dubarbier a produs scînteia la fitilul victoriei (48), iar Gloria şi-a făcut harakiri. Flavius Moldovan a încercat să degajeze un balon, presat de Panin, iar portughezul Queiros s-a aruncat la o alunecare, deviind mingea în propria poartă (67). Dar Serea l-a creditat pe Panin ca autor al golului. :O Reprezentaţia de final i-a aparţinut tot lui Didy, care a zdruncinat stîlpul barei lui Tătăruşanu (77). Pentru CFR, examenul de maturitate se va da marţi. La Roma tocmai s-a încheiat perioada de solduri.

Maurizio Trombetta, antrenor CFR Cluj
"E o victorie meritată, dar n-ar fi trebuit să suferim atît pe finalul meciului. Trebuia să închidem mai devreme meciul! Am trei zile să pregătesc formula cu care voi începe cu Roma, sper ca De Rossi să-şi fi terminat golurile în meciul cu Georgia, a dat două acolo"

Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Gloria Bistriţa
"Nu e posibil să faci asemenea cadouri Clujulu! Am căzut psihic după cele două goluri, dar sînt convins că se vor găsi binevoitori care vor spune că a fost blat"

Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj
"Echipa a arătat un reviriment, dar mai sînt multe de pus la punct. Nu am primit două goluri cadou, ci am fost formaţia mai bună şi merităm victoria"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.