Liga Campionilor

Gol şi bară

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mutu s-a întors ieri pe gazon cu cotul bandajat, dar şi aşa a marcat. Numai că Fiorentina a pierdut

"Mutu înapoi în echipă, ce poate fi mai bun pentru Fiorentina?". Şi antrenorul Cesare Prandelli avea dreptate. Refăcut după accidentarea suferită în august la cotul stîng, decarul Violei a înscris la primul său meci din actualul sezon de Serie A.

A avut şi un strop de şansă în minutul 40, pentru că asistentul n-a ridicat steagul, iar arbitrul Tagliavento a lăsat jocul să curgă după pasa cu călcîiul a lui Gilardino, deşi Mutu era într-un ofsaid la mustaţă. "Tricolorul", cu cotul protejat de un bandaj din silicon, trebuia să profite şi a făcut-o. Şut cu stîngul la colţul scurt, gol, 0-1. A avut însă şi puţin ghinion (36), la o lovitură liberă. Mingea sa a izbit transversala!

După pauză, rivala Stelei în Ligă n-a mai păstrat ritmul bun din prima repriză, iar apărarea a fost surprinsă. De două ori, nici portarul Frey n-a mai reacţionat şi, la final, tabela arăta Napoli 2 - Fiorentina 1.
Mutu n-a prins sfîrşitul partidei pe gazon. Fusese înlocuit cu Osvaldo în minutul 77.

FIORENTINA: Frey - Zauri, Da Costa, Dainelli, Gobbi - Donadel, Almiron (67 Kuzmanovici), Montolivo (74 Pazzini) - Santana, Gilardino, Mutu (77 Osvaldo). Antr. C. Prandelli

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.