Liga 1

Salvator

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Curtean a impresionat din nou, punctînd decisiv cu Pandurii şi oferind o pasă impecabilă de gol

Mediaşul va avea mari probleme să-l ţină şi din retur pe Alex Curtean (21 de ani), jucător monitorizat de CFR Cluj, dar aflat şi-n atenţia Stelei. Pe de altă parte, nici nemţii de la Herta Berlin nu au renunţat complet la jucător, însă ofertele ferme se vor face abia la iarnă.

Duminică, Alex Curtean a fost salvatorul Mediaşului. La 0-1, mijlocaşul a ieşit la rampă, transformînd în gol o pasă pe culoar primită de la Dudiţă (37), pentru ca după alte 5 minute să-l servească pe Vidakovici, care a dus scorul la 2-1. "Dudiţă mi-a dat o pasă perfectă, iar eu am profitat în ultima clipă şi am trimis peste portar. La golul doi a fost o fază fixă, am reuşit să bat bine, iar Vidakovici a fost pe fază", a povestit Curtean, care îşi putea trece în cont dubla, însă "scăriţa" trimisă de la marginea careului, în partea secundă, n-a ajuns în poartă. Originar din Sibiu, fotbalistul titularizat în urmă cu trei ani de Ioan Ovidiu Sabău la Mediaş şi devenit om de bază în trupa lui Pustai, a marcat 4 goluri în acest sezon, din care un hattrick în memorabilul meci cu Timişoara.

"Victorie esenţială"
Mijlocaşul Alex Curtean afirmă că victoria cu Pandurii a venit într-o perioadă critică pentru Gaz Metan. "Victoria era esenţială. Dacă nu cîştigam, ne rupeam de pluton. Aşa, avem 8 puncte, dar diferenţa de 4 puncte faţă de primele echipe de sub linie e foarte mică. Cu Pandurii, oaspeţii ne-au surprins la începutul jocului, dar noi am avut o mare dorinţă de-a învinge. Dovadă că am întors jocul în 5 minute", a spus Curtean.

Tătic şi căpitan
Mijlocaşul Ovidiu Hoban a avut o săptămînă perfectă. Cu două zile înaintea jocului cu Pandurii a devenit tătic, apoi, la meci, a purtat banderola de căpitan, iar colegii i-au dedicat victoria. "Sînt fericit de două ori. O dată pentru succesul din teren, apoi pentru că, vineri dimineaţa, mi s-a născut băieţelul de 3,200 kg, pe care îl vom boteza Ştefan. Am fugit din cantonament direct la spital, unde soţia a născut prin cezariană. De abia îi aştept acasă", a spus, fericit, Hoban.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.