Liga Campionilor

"Să trecem de grupe!"

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  miercuri, 17 septembrie 2008

Marius Lăcătuş spune că a venit timpul ca roş-albaştrii să meargă în primăvara europeană în Liga Campionilor

Tehnicianul Stelei a apărut neobişnuit de destins la conferinţa de presă şi a vorbit despre şansele echipei sale în meciul din această seară, afirmînd că roş-albaştrii au o şansă mare de a trece de grupe.

"Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, pentru că întîlnim o echipă puternică şi care are o experienţă europeană la un nivel foarte ridicat. Dacă băieţii se vor mobiliza la fel de bine cum au făcut-o în partida cu Galatasaray, atunci putem spera la un rezultat mare. Ne dorim cu toţii să începem cu dreptul, mai ales că a venit momentul să putem spera într-o calificare în primăvara europeană a Ligii", a spus "Fiara".

Apoi, Lăcătuş i-a lăudat pe nemţi. "În acest moment, Bayern îmbină stilul german cu cel sud-american. Are fotbalişti cu o tehnică foarte bună, care pot scoate foarte uşor adversarii din joc, dar să nu-i uităm şi pe cei din apărare, care sînt foarte puternici la duelurile aeriene. Am însă mare încredere în fotbaliştii mei şi cred că vom pune probleme mari celor de la Bayern. Vom lupta din primul pînă în ultimul minut", a încheiat tehnicianul.

"Nu m-am plîns niciodată că avem jucători indisponibili, pentru că avem un lot foarte valoros. Orice jucător poate face faţă la acest nivel european"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

"Steaua nu se teme de nimic. Îi respectăm pe cei de la Bayern, pentru că toţi fotbaliştii lor sînt periculoşi cînd au mingea în faza ofensivă"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.