Liga Campionilor

Ioan Sabău: "Mureşan a fost extraordinar cu Roma!"

Articol de Florin Dincă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gabi Mureşan are o poveste unică pentru un fotbalist. Cel care ieri seară a pus serios umărul la incredibila victorie a CFR-ului în faţa Romei a fost la un pas să se lase de fotbal. :O

Acesta a evoluat pînă în 2002 în divizia D, dar din cauza lipsei banilor a plecat în Germania, la Osnabruck, unde s-a angajat la un parc de distracţie şi vindea vin.

După un an şi jumătate s-a întors în ţară, revenind în acelaşi timp şi în divizia D. După şase luni a ajuns la Gloria Bistriţa, dar s-a mutat la Mobila Sovata în divizia C.

Ioan Ovidiu Sabău a fost cel care a văzut cu adevărat de ce este capabil Mureşan în iarna lui 2004, observîndu-l la un amical dintre Mobila Sovata şi Gaz Metan.

Despre fostul său elev, actualul tehnician al Gloriei Bistriţa declară:

"Gabi se pregăteşte exemplar, este un profesionist desăvîrşit. Era îngrijorat din cauza faptului că nu joacă, dar am discutat cu el şi i-am spus să se pregătească la fel ca şi pînă acum pentru că va veni şi rîndul lui. Iată că s-a întîmplat să facă un meci de senzaţie chiar pe Olimpico. Nu avea cum să nu reuşească la calităţile pe care le are."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.