Europa League

Fan Schweinsteiger

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Julio Cesar i-a cumpărat fiului său un tricou al mijlocaşului de la Bayern

Ieri dimineaţă, Peseiro i-a scos pe jucători la o plimbare de o oră pe Porsche Strasse, cea mai populară stradă din Wolfsburg, plină de magazine şi terase.

Rapidiştii s-au împărţit între shopping şi poze făcute în faţa clădirilor vechi. Deşi antrenorul îi anunţase că nu-i lasă la cumpărături, ei au obţinut acceptul portughezului pentru a intra preţ de 10 minute în magazine. Julio Cesar a căutat un cadou pentru băiatul său de 5 ani: un tricou al lui Bayern, pe care a cerut să fie înscripţionat numele lui Schweinsteiger şi numărul acestuia, 31. "Este un mijlocaş senzaţional. Va ajunge mare în fotbalul mondial", a explicat brazilianul.

Vînzătorul l-a recunoscut pe mijlocaşul Rapidului şi a cerut să facă o poză cu el: "Sînt grec şi îl ştiu de cînd evolua la AEK Atena. Este un mare fotbalist".

Rezervă în premieră
Dezamăgit de prestaţia lui Julio Cesar în partida cu Unirea Urziceni, scor 1-2, Peseiro a decis aseară să-l lase pe brazilian pe banca de rezerve. Este pentru prima oară de la venirea sa la Rapid cînd Julio Cesar nu prinde echipa de start, pînă acum mijlocaşul bifînd 7 prezenţe ca titular.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.