Campionate

Alan Smith va fi indisponibil până la sfârşitul anului din cauza unor probleme medicale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Newcastle United, Alan Smith, va fi nevoit să se opereze după ce a suferit o fractură de stres, care îl va ţine departe de gazon timp de trei luni, informează ediţia de vineri a cotidianului The Telegraph.

"Alan se confruntă cu o fractură de stres la picior şi va fi indisponibil până la finele anului. Este o veste extrem de proastă pentru noi", a afirmat o persoană din staff-ul medical al lui Newcastle.

Atacanul englez în vârstă de 27 de ani a fost cumpărat în urmă cu un an de la Manchetser United pentru 8 milioane de euro, însă nu a reuşit să înscrie niciun un gol în cele 35 de meciuri jucate pentru actuala sa formaţie.

Pe vremea când evolua pentru gruparea antrenată de Sir Alex Ferguson, Smith a fost indisponibil timp de şase luni după ce şi-a rupt piciorul într-un meci cu Liverpool, disputat în februarie 2006.

Newcastle, care a rămas fără manager după demisia lui Kevin Keegan, a acumulat patru puncte în primele patru etape şi ocupă locul 16 în clasamentul din Premier League.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.