Liga 1

Înapoi în trecut

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aliuţă şi Cînu sînt decişi să învingă, cu Vasluiul, la Timişoara şi vor să demonstreze că îndepărtarea lor a fost o greşeală

Marian Aliuţă şi Gabriel Cînu, cei doi foşti jucători ai lui Poli, trăiesc o nouă tinereţe la Vaslui şi nu vor ţine cont de sentimente la Timişoara. Cînu nu va juca, fiind accidentat, dar spune că Aliuţă se va răzbuna şi în numele lui. "Îmi pare foarte rău că nu voi juca. Îmi doream mult victoria la Timişoara, dar va trebui să o savurez de pe marginea terenului. Oricum, mă bazez că prietenul meu Aliuţă, care mă va face fericit", a punctat fundaşul.

Nici unul dintre cei doi nu a uitat că au părăsit Poli pe uşa din dos. "Ei au vrut să îmi facă un rău cînd m-au îndepărtat şi, fără să îşi dea seama, mi-au făcut cel mai mare bine. Dacă rămîneam la Timişoara, nu mai prindeam niciodată naţionala. De asta sînt convins", a spus Aliuţă.

"M-au făcut blatist"
Cînu nu le-a rămas dator foştilor şefi. "Singurul lucru de care îmi pare rău este modul în care m-am despărţit de Timişoara. Prin modul în care s-a comportat conducerea, suporterii au ajuns să mă considere blatist, după meciul de la Mioveni. Poate nici nu e vina lor pînă la urmă. Vreau însă, să ştie, că nu am fost niciodată implicat în mizerii. Am spus de foarte multe ori că accept şi detectorul de minciuni şi merg şi în biserică cu mîna pe biblie, să jur că nu am făcut nimic", a încheiat stoperul de 27 de ani.

Eden financiar
Aliuţă a aruncat cîteva săgeţi şi asupra conducerii de la Timişoara. "Nu mai avem acea tensiune. Aici primele promise sînt plătite la maxim două zile după victorie. Nu mai sînt probleme ca în altă parte. Nici acum nu am primit de la Poli cei 15.000 de euro, pentru îndeplinirea obiectivului de anul trecut, dar nici nu mă mai interesează. Tot ce îmi doresc este să învingem la Timişoara", a spus mijlocaşul.

Mesaj pentru Uhrin
Mijlocaşul moldovenilor nu l-a iertat nici pe Dusan Uhrin, deşi cehul a insistat ca jucătorul să rămînă la finalul aventurii sale la Poli. "Antrenorul de la Timişoara ar face mai bine să-şi vadă de echipa lui şi să comenteze de şansele lui Poli în UEFA. A spus că noi nu avem nici o şansă la Praga şi am scos un egal. Timişoara nu ştiu cîte şanse mai are cu Partizan", a spus deranjat Aliuţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.