Liga 1

Teo show!

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Un meci echilibrat a fost influenţat de erorile grave ale arbitrului: două penalty-uri neacordate şi un gol anulat aiurea

Un meci care se anunţa la discreţia trupei lui Eugen Neagoe l-a avut în prim-plan pe arbitrul întîlnirii, Teodor Crăciunescu. Acesta a comis greşeli mari aseară, care au enervat la culme ambele tabere. Mai întîi, la jumătatea primei reprize, a refuzat un penalty oaspeţilor, la 0-0, Chiacu fiind faultat de Cardoso.

Apoi, la 1-0, a anulat greşit un gol marcat de gazde: mingea l-a lovit în burtă pe Alin Rus şi a ricoşat în plasa porţii, dar Crăciunescu junior a anulat reuşita, susţinînd că Rus ar fi lovit balonul cu mîna. În fine, în debutul reprizei secunde n-a văzut un 11 metri pentru Pandurii, Mărgărit faultîndu-l pe Ilie Iordache.

Meciul în sine a trecut pe plan secund, deşi a avut ritm, faze de poartă şi goluri. Africanul Yontcha din atacul Otopeniului s-a distrat de unul singur cu apărarea gorjeană şi, după ce a ratat o mare ocazie în minutul 13, a marcat o splendoare de gol peste o jumătate de oră: preluare la 20 de metri de poartă şi şut înainte ca mingea să cadă, direct în colţul porţii lui Stanca. Reuşita a restabilit egalitatea deoarece Tilincă deschisese scorul, profitînd de o gafă a lui Vali Negru (30).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.