Liga 1

Gafe fatale

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tătăruşanu a greşit cu CFR şi cu Oţelul şi este pe punctul să fie concediat de la Bistriţa


Două gafe, care au costat Gloria cel puţin 4 puncte, l-au făcut indezirabil la Bistriţa pe portarul-senzaţie al sezonului trecut, Ciprian Tătă­ruşanu (22 de ani). Cu CFR, acesta a respins în picioarele lui Didi o minge pe care o putea prinde, şi campioana a egalat, 1-1. Iar sîmbătă, cu Oţelul, Tătăruşanu a ieşit greşit pe centrarea lui Sălăgean, Pena marcînd fără probleme pentru victoria Oţelului.

Două faze care l-au pus pe lista neagră a lui Sabău pe portarul ce a fost cumpărat de Steaua cu un 1,5 milioane de euro, fiind împrumutat pînă vara viitoare la Bistriţa!

“L-am înţeles la meciul cu CFR, pentru că era afec­tat de ratarea calificării la tineret. Acum nu-l mai înţeleg, a luat gol foarte uşor. Nu este concentrat la joc, dă dovadă de automulţumire, nu-l preocupă soarta echi­pei”, a spus “Moţul”, care a adău­gat că va opera o rema­niere drastică a lotului. “Avem jucători blazaţi, care au venit pentru un loc călduţ la Bistriţa. O să ne facem şi noi că-i plătim de aici înainte. Doresc să renunţ la jucătorii care se plimbă pe teren”, a adăugat Sabău.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.