Liga 1

Show = bani

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albii speră să facă spectacol diseară, cu Poli Iaşi, pentru a-i îmbuna pe fani şi pentru a-i face pe şefi să deblocheze salariile


“Episodul Nijmegen a trecut, a­cum urmează Iaşiul. E sim­plu: trebuie să batem, iar o victorie ar putea să mai în­dul­ceas­că amarul înfrîngerii din Olan­da. Stă în puterea noastră să reve­nim la vremea însorită care era du­pă succesul de la Vaslui şi înaintea meciului cu NEC”, a comentat Red­nic. “Vrem să uităm partida de la Nij­megen, putem învăţa din greşeli. Trebuie să ne spălăm păcatele!”, l-a completat Bratu, golgeterul la zi al echipei, cu 5 reuşite.

“Vrem nu doar să învingem, ci să avem şi o prestaţie care să mulţumească pe toată lumea. E obligatoriu acum să facem în aşa fel încît să pregătim în linişte meciurile ce vor urma”, a afirmat şi Dănciulescu. Un succes cu Poli Iaşi ar putea duce şi la o împăcare cu şefii grupării, care au ales să blocheze contractele jucătorilor pe termen nelimitat. În condiţiile unei prestaţii de excepţie diseară, oficialii au de gînd să renunţe la sancţiuni pentru a linişti spiritele.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.