Liga 1

Lipă la Dinamo!

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Începînd cu 1 octombrie, Elisabeta Lipă ar putea ocupa funcţia de preşedinte al celui mai puternic club sportiv român


Schimbarea ce se zvonea de luni, chiar ani de zile, că o să se în­tîm­ple la Clubul Sportiv Dinamo este mai aproape ca niciodată să se concretizeze. Surse de pe lîngă mi­nis­trul internelor şi reformei admi­nis­trative, Cristian David, au măr­tu­risit că în aceste zile se pregă­teş­te transferul chestorului Elisabeta Lipă de la Direcţia Generală de In­formare şi Relaţii Publice la clubul din Şos. Ştefan cel Mare.

“Mai mult ca sigur, Elisa­beta Lipă va fi numită în funcţia de preşedinte la CS Dinamo. Ministrul David o doreşte de mult timp pe ma­rea canotoare la conducerea clubu­lui, iar acest lucru are mari şanse să se întîmple cu data de întîi octom­brie”, a declarat unul dintre apro­piaţii şefului MIRA.

În legătură cu viitorul actualului şef al sportivilor dinamovişti, ches­torul Marcel Popescu, lucrurile încă nu sînt clare. Actualul comandant al alb-roşilor are două variante. Una ar fi pensionarea. “Sînt dis­cuţii la minister ca Marcel Po­pes­cu să conducă Consiliul de Admi­nis­traţie al CS Dinamo, structură ce nu se regăseşte în actuala organigramă a clubului, dar urmează să fie creată. Sau acesta rămîne în funcţia ac­tuală, iar Lipă să fie numită şeful CA. Lucrurile se vor lămuri în scurt timp”, a mai explicat sursa din MIRA.

Din cauza gradului de chestor pe care-l deţin Elisabeta Lipă şi Marcel Popescu, nici unul nu poate fi subalternul celuilalt.:S

12 ani are la activ Marcel Popescu în funcţia de comandant al Clubului Sportiv Dinamo


4 ani în minister
Cea mai mare canotoare a lumii, după cum a fost declarată de forul internaţional de specialitate, Elisabeta Lipă s-a retras din activitatea sportivă imediat după JO de la Atena, de unde s-a întors cu al 5-lea titlu olimpic din carieră. Ridicată apoi în grad de general, Lipă a primit postul de director adjunct al Direcţiei Generale de Informare şi Relaţii Publice, funcţie pe care o deţine şi în prezent.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.