Liga 1

SuperKapetanos!

Articol de Dan Udrea  —  marţi, 23 septembrie 2008

Grecul e cel mai eficient atacant din lot, avînd aproape tot atîtea realizări cîte a avut Rică Neaga în întreg sezonul trecut


Ultimele două etape de campionat îi pot oferi lui Lă­cătuş varianta ideală pentru postul de atacant de careu.;) Şi la Constanţa, cînd Steaua s-a impus cu 4-1, şi duminică, împotriva lui Gaz Metan Mediaş, 4-0, Kapetanos a impre­sionat după ce a fost aruncat în teren, în ambele cazuri, pe final.

Vîrful grec este, în acest moment, cel mai eficient jucător cu profil ofensiv din lot, el bifînd doar 77 de minute în cele 11 meciuri oficiale susţinute de Steaua. Cu toate acestea, are realizări multe: două goluri, o pasă decisivă şi un penalty obţinut, din care Steaua a şi marcat. Practic, Kapetanos a reuşit mai tot atîtea lucruri cîte a realizat Neaga în întreg sezonul trecut al Ligii I! :oRică a bifat atunci nu mai puţin de 1.448 de minute, marcînd doar 3 goluri şi oferind o singură pasă decisivă.

24 minute este media la care Kapetanos are cîte o realizare importantă

Kapetanos, alături de Ochiroşii, e singurul jucător din lot, în afara celor cu probleme medicale, care n-a fost folosit niciodată ca titular. Chiar dacă el a efectuat întreaga pregătire de vară, n-a jucat şi pentru că ultimul meci oficial, înainte de venirea în Ghencea, s-a produs abia în decembrie 2007.

194 minute este media la care Dayro Moreno are cîte o realizare importantă

CEL MAI IEFTIN, CEL MAI EFICIENT
Spre deosebire de ceilalţi atacanţi din lot, Kapetanos n-a costat-o pe Steaua nici un euro. :d El a venit liber de contract, după despărţirea de AEK Atena. Din restul de 4 atacanţi, cel mai ieftin a fost Neaga, care a costat 800.000 de dolari, adică 550.000 de euro.


A jucat în Ligă
Dacă va fi folosit în grupele Champions League, Kapetanos nu va debuta în această competiţie. Pe vremea cînd era la AEK Atena, el a jucat în Ligă, unul dintre me­ciuri fiind împotriva lui AC Milan,:) scor 0-3. Kapetanos a reuşit să şi marcheze în cupele europene, înscriind o dată în partida Heart - AEK Atena 1-2, în turul 3 preliminar al Champions League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.