Liga 1

Tunurile pe jucători

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Peseiro şi-a acuzat elevii la finalul meciului, reproşîndu-le lipsa de încredere şi sterilitatea din ofensivă


Jose Peseiro a început să simtă pre­siunea pe care Geor­ge Co­pos şi Fathi Taher o exer­­cită asupra sa. În con­fe­rinţa de presă de la finalul meciului, antre­norul portughez şi-a criticat jucătorii fără menajamente: “Elevii mei nu au avut încredere în ei, nereuşind astfel să joace la nivelul pe care eu îl doresc. Muncim împreună de doar două luni, e destul de greu, dar eu cred că va fi bine. Admit că echipa e respon­sabilitatea mea de fiecare dată şi apreciez că jucătorii s-au dăruit, că au luptat, dar să ne creăm o singură ocazie într-un meci întreg e foarte puţin”.

Tehnicianul rapidist ştie şi motivele pentru care Rapidul nu mai sperie pe nimeni. “Este foarte greu să fii calm după trei înfrîngeri consecutive. Cred că următorul meci îl vom cîştiga. Avem mare nevoie de o victorie pentru a ne recăpăta încrederea în forţele noastre. De asemenea, se simte şi faptul că jucătorii nu s-au adaptat cum ar fi trebuit”, a încheiat Peseiro.

“PESEIRO RĂSPUNDE”
Directorul general Constantin Zotta ţine partea jucătorilor şi a declarat că Jose Peseiro este unicul răspunzător pentru rezultatele Rapidului. “Se vede că Lazăr şi Boya ne lipsesc mai mult decît am fi crezut. M-a surprins aşezarea noastră de azi. Credeam că vom evolua cu un vîrf împins, dar nu a fost deloc aşa. Peseiro are un contract pe trei ani, dar titlul este principalul nostru obiectiv şi iată că ne îndepărtăm de el”, a spus Zotta la Special.


Din nou, alt sistem
După ce în primele şapte etape ale Ligii I a folosit sistemul 4-2-3-1, iar la Wolfsburg a mizat pe un 5-3-2, ieri Jose Peseiro şi-a aşezat elevii într-un 4-3-1-2, cu Julio Cesar în spatele celor două vîrfuri, Cesinha şi Pitbull. Astfel, antrenorul portughez din Giuleşti a folosit trei sisteme de joc diferite în ultimele trei partide disputate. (Remus Răureanu)

Maftei suspendat
Căpitanul Rapidului a primit cartonaş galben în minutul 20. Este al patrulea avertisment al lui Maftei în acest sezon, el neavînd drept de joc etapa viitoare, la meciul cu FC Argeş din Giuleşti.:( Deşi a trecut doar un an şi jumătate de cînd Răzvan Lucescu a părăsit Rapidul, aseară Vasile Maftei a fost singurul rapidist de pe teren care l-a prins pe antrenor în Grant, cei doi întreţinîndu-se cîteva minute înainte de joc. Fundaşul dreapta a părăsit terenul accidentat în minutul 67. (Remus Răureanu)

Andone la meci
La partida de ieri a asistat şi Ioan Andone, antrenor rămas fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj. Prezenţa “Fălcosului’” în tribună a alimentat zvonurile conform cărora zilele lui Jose Peseiro în Giu­leşti sînt numărate. Andone a negat că ar ne­gocia cu giuleştenii: “Am venit la meci ca prie­ten al lui Răzvan Lucescu şi îmi pare rău pen­tru el că nu a obţinut toate cele trei punc­te. Voi vedea ce voi face în continuare, deo­cam­dată nu-mi simt că-mi lipsesc scanda­lurile din fotbalul românesc”. (Remus Răureanu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.