Diverse

Antrenorii de la Chelsea cauta talente in Romania

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

 

In perioada 11-12 octombrie, antrenorii de la Academia de Fotbal a lui Chelsea Londra se vor afla in Romania la invitatia Samsung, sponsorul principal al trupei lui Abramovici. Acestia vor lua parte la “MiniChamps”, un proiect initiat de Chelsea si Samsung si dedicat copiilor (baieti si fete) cu varste intre 8 si 14 ani, pasionati de fotbal. 

Copiii vor avea sansa sa fie antrenati de cei care se ocupa de juniorii clubului londonez, pe durata a doua zile pe stadionul de rugby “Arcul de Triumf”.

Alaturi de antrenorii englezi se va afla si fostul jucator al echipei londoneze, Dan Petrescu. El ii va premia pe cei mai buni juniori pe durata celor doua zile si le va impartasi din experienta sa la Chelsea Londra.

Daca vrei sa participi la acest proiect, trebuie sa ai intre 8 si 14 ani, sa completezi fisa de inscriere de pe www.samsungfootball.ro, declaratia de renuntare-angajament si sa ne spui de ce iti place fotbalul. Dintre cei inscrisi pe site vor fi selectati doar 200 de tineri fotbalisti.

De asemenea, Gazeta Sporturilor si Samsung s-au gandit si la cei care nu vor fi selectati. In zona deschisa publicului oricine isi va putea exersa calitatile de fotbalist si va putea sa ia parte la concursurile organizate pe durata celor doua zile, urmand sa fie premiat de ziarul de sport numarul 1 din Romania impreuna cu Samsung.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.