Europa League

Atenţie, Rapid! Magath ştie toate detaliile

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Wolfsburg află trucurile fiecărui adversar şi îşi sfătuieşte jucătorii cum să profite de ele


Pe 2 octombrie, Rapid va în­cer­ca să răstoarne rezultatul de la Wolf­sburg (0-1) şi să se califice în gru­pele Cupei UEFA. Mare atenţie însă! Tehnicianul “lupilor” ştie cele mai mici secrete :o ale adver­sa­rilor şi le speculează la maximum. Aşa a cîştigat Felix Magath ultimul meci din Bundesliga, acel surprinzător 3-0 cu Hamburg.

Un exemplu, dezvăluit chiar de Gra­fite, golgeterul său din se­zo­nul tre­cut. Duminică, în minutul 28, cînd scorul era 2-0, brazilianul a scă­pat singur cu Rost, portarul lui HSV. În acel moment şi-a amintit un sfat primit de la Magath. “La şe­din­ţa tactică făcută cu o zi înaintea par­tidei, antrenorul mi-a pus un DVD ca să-mi arate punctele slabe ale lui Rost. Unul dintre ele, că plon­jea­ză prea devreme în faţa ata­can­tu­lui”, a povestit Grafite după joc. “M-am gîndit imediat la ce mi-a zis Ma­gath şi de aceea am finalizat astfel acţiunea”.

Cum? Cu o “scăriţă” de efect. Min­­gea l-a depăşit pe Rost, care s-a cul­­cat la picioarele lui Grafite, şi s-a o­­prit în plasă: 3-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.