Liga 1

Ultimele noutăţi de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

MEDIA
Dinamo - NEC Nijmegen pe Kanal D

Partida retur din preliminariile Cupei UEFA, dintre Dinamo şi formaţia olandeză NEC Nijmegen (în tur
0-1), va fi transmisă în direct de Kanal D. Meciul va avea loc joi, 2 octombrie, cu începere de la ora 20:15. Kanal D va utiliza 12 camere de filmat şi va aduce din nou din Turcia carul de transmisiuni folosit la meciurile din Liga Campionilor. Cosmin Cernat, şe­ful Departamentului Sport de la Kanal D, a declarat că intenţionează să-l invite în cabina de comentator pe Ioan Andone, fostul antrenor al “cîinilor roşii”.

“Cazul” Julio Cesar amînat
Comisia de Disciplină a FRF a amînat pentru 1 octombrie judecarea memoriului depus de finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, împo­tri­va clubului Dinamo. Porum­boiu a contestat dreptul de joc al bra­zi­lianului Julio Cesar în meciul direct, după ce fotbalistul a fost eliminat cu o etapă înainte, în partida cu U Craiova. Atunci, dinamoviştii au demonstrat că fotbalistul a fost eliminat greşit, iar Comisia a decis ca Julio Cesar să nu suporte consecinţele cartonaşului roşu. (Corina Marinaş)

Turcu: “Vînd acţiunile!”
Vicepreşedintele Vasile Turcu continuă războiul cu pre­şedintele Nicolae Badea şi ameninţă că se retrage de la Dinamo. “Din totalul de bilete primite de la NEC, 140 au fost date cu dedicaţie de Nicolae Badea că­tre grupul de huligani. El i-a zis lui Alexandrescu să păs­tre­ze biletele, el a dat dispoziţie ca Elias şi Ta­ra­ra­che să intre în posesia lor. Cum poţi să dai bilete unor hu­li­gani recidivişti? Mă gîndesc să vînd ac­ţi­u­ni­le, decît să fac rău clubului. Chiar şi Borcea s-ar putea retrage, păi, şi aşa, săracul, ia medicamente cu pum­nul!” , a zis Turcu la GSP TV. “În iarnă voi lua o ho­tă­rî­re de­fi­ni­ti­vă: ori mă retrag de tot de aici, ori voi cum­pă­ra toate ac­­ţi­u­nile”, a ameninţat şi un alt acţionar, Florian Walter.


- Portarul Dennis Romanovs a revenit în Ştefan cel Mare după ce nu s-a înţeles la bani cu FK Riga, din Le­to­ni­a. Goalkeeper-ul de 30 de ani s-a antrenat ieri alături de “cîini”, dar nu va face parte din lotul deplasat la Bistriţa

- Mîine, la Bistriţa, de la 16:30, în direct la GSP TV, va debuta şi Nicolae Mitea. “Sînt pregătit, dar nu pot duce un meci întreg. Am ceva emoţii, dar e bine că sîntem pe primul loc şi asta mă bucură. Va fi greu la Bistriţa, dar trebuie să învingem”

- Gabriel Tamaş, care a suferit o entorsă la glezna dreaptă, şi Cristi Pulhac, contractură musculară, vor face deplasarea la Bistriţa şi au şanse mari să fie titulari din primul minut cu Gloria :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.