Pariori.ro

CFR favorită

Articol de Dan Bâra   —  joi, 25 septembrie 2008

Steaua a cîştigat 6 dintre cele 8 întîlniri contra campioanei, dar clujenii sînt cotaţi la casele de pariuri cu prima şansă





Analiza bursei pariurilor pentru CFR - Steaua indică e­chi­librul. Interpretarea co­telor indică o victorie scurtă a CFR-ului sau o remiză, scorurile cele mai probabile fiind 1-0 şi 1-1, am­bele cu cotă de 6.00. ;) La pauză, tot X-ul e indicat, remiza la finalul pri­melor 45 de minute fiind con­sem­nată şi în partidele directe din sezonul trecut. De aceea cota este relativ mică: doar 1.95! Victoria CFR-ului pe “Olimpico”, 2-1 cu AS Ro­ma a convins agenţiile, dar nu şi pariorii, echipa din Ghencea fiind for­maţia pe care se mizează în continuare cei mai mulţi bani.



În restul partidelor din Liga I, pentru o victorie la Bistriţa, Dinamo are cota de 1.90, în timp ce FC Argeş este considerată victimă sigură îm­potriva Rapidului avînd cota 10, iar echipa de sub podul Grant are 1.30 pen­tru victorie.



O altă partidă in­te­re­santă este între nou promovatele, CS Otopeni (2,40) şi Gaz Metan (2,70), un egal fiind de cotat cu 3,25. Află mai multe despre cotele etapei pe www.pariori.ro





MISTER “X”

În etapa trecută a Ligii I, un bu­cu­reştean a pariat, la o a­gen­ţie online, pe 9 rezultate la pau­ză, dintre care 7 de X, adunînd o cotă de 762,22. El a cîştigat 335,38 RON mizînd doar 0,44 RON. :o (Costas Mincu)



“Avînd cei mai nu­meroşi fani, pe Steaua se mizează cel mai mult, deşi CFR este echipa momentului”

DANIEL SMEADĂ, PR manager Astra Sport Bets

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.