Liga Campionilor

Rupţi în două

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Cesare Prandelli explică oscilaţiile de formă în evoluţia echipei prin lipsa de omogenitate între jucătorii vechi şi cei noi


Steaua poate profita de fluc­tu­aţiile din jocul Fiorentinei în debutul de sezon! Cu nu­mai o săptămînă înaintea duelului din etapa secundă a Ligii Cam­pi­o­ni­lor, de marţea viitoare, Cesare Pran­delli se plînge că Viola ar mai avea nevoie de maximum o lună ca să atingă forma de vîrf.

“Echipa e în urmă. Preli­mi­na­ri­i­le Ligii ne-au secătuit. Era însă un pas fundamental pentru viitorul se­zonului nostru şi dacă n-am fi trecut de Slavia Praga era un an de­zas­truos”, explică antrenorul viola. Care e nemulţumit de atmosfera din lot şi de lipsa de omogenitate a echipei: “Mă aşteptam la o rezis­ten­ţă la «noua eră». Unii s-au obiş­nuit să stea într-un fotoliu comod, cu o veioză mare şi o carte bună pe genunchi. Acum trebuie să împartă tot cu alţii. Titularii se tem să nu-şi piardă postul călduţ. Sînt îngrijorat că noua Fiorentină nu reuşeşte să devină o echipă şi nici eu nu ştiu ce valoare avem. E clar că este o pro­ble­mă de omogenitate între jucă­to­rii noi şi vechi”.

Prandelli critică şi lipsa de per­so­nalitate a unora dintre elevii săi: “Asta e limita noastră şi piedica pe care trebuie s-o depăşim ca să de­venim o echipă mare. Cine va avea caracter şi îi va respecta pe ceilalţi colegi va avea cîştig de cauză. Cine nu o să strîmbe din nas în vestiar”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.