Campionate

Fără apărare

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu Mutu slab, adversara Stelei de marţi din Ligă a fost spulberată în 8 minute după pauză de Lazio, la care a revenit Ştefan Radu


Lazio i-a predat Stelei o lecţie des­pre cum poţi să baţi Fio­ren­tina. Şi i-a stricat botezul de azi al fetiţei lui Mutu, Maya Ve­ga. Cu 6 zile înaintea duelului din Ligă, Viola a fost aseară fără apă­rare în faţa unui adversar dez­lăn­ţuit, cu Ştefan Radu revenit titular, şi a scăpat doar cu 0-3.

Romanii i-au deconspirat rapid slă­­­biciunile. Peruanul Vargas i-a lă­sat bulevard pe stînga lui Pandev. Pri­­mul raid al macedoneanului l-a pus în situaţie de gol pe Zarate, dar gol­­­geterul Seriei A a tras “peste”! Şi pe dreapta lui Zauri a fost gaură ma­­­re. De acolo a plecat centrarea pen­­­tru şutul lui Pandev, parat de Frey. “Rombul” lui Prandelli de la mij­­­loc a măcinat în vînt. Mutu s-a vă­­­­zut la faultul de “galben” la Licht­stei­­ner, fiind iertat de arbitrul De Mar­­co. Zarate, ratangiul serii, a or­ches­­trat asediul, Dainelli fau­l­tîndu-l în careu, dar n-a primit pe­nalty!

În pauză, Prandelli l-a înlocuit pe Zauri cu Comotto, dar panica s-a men­ţinut în defensiva viola. În opt minute, Fiorentina a fost de­zin­te­gra­tă. Frey a fost salvat şi de bara transversală la capul lui Mauro, dar Mauri a reluat în plasă din foarfecă. I­mediat, Viola a primit a doua lo­vi­tură. Vargas, foarte slab, l-a servit pe Pandev, care l-a bătut pe bravul Frey. Iar la al treilea croşeu, Fio­ren­ti­na e K.O Încă o centrare de pe stîn­ga şi Siviglia, de lîngă Gam­berini, a înscris cu capul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.