Liga 1

Stere: ”Răzvan şi Vamă se cred antrenori şi conducători pentru toate echipele din România”

Articol de Istvan Deak  —  joi, 25 septembrie 2008

Fostul jucător al echipei FC Braşov, Mihai Stere, s-a declarat uimit de ultimele declaraţii făcute de preşedintele executiv al clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, şi de antrenorul braşovenilor, Răzvan Lucescu.

Mi-am expus recent o părere despre FC Braşov, în calitate de fost jucător al echipei şi Răzvan Lucescu mi-a răspuns că am dreptul să vorbesc abia când voi fi antrenor. El uită că ocup funcţia de antrenor secund la Târgu-Mureş. Acum am văzut că Dinu Gheorghe îi spune lui Zotta că el are dreptul să vorbească de Rapid prin prisma rezultatelor avute în trecut.

Văd că nimeni nu spune nimic de faptul că aproape zi de zi Răzvan şi Vamă sînt prin presă cu declaraţii despre toate echipele din campionat. Nu ştiam că Răzvan şi Vamă sînt antrenori şi conducători  pentru toate echipele din România. Pe această cale îi anunţ pe cei doi că am dreptul să vorbesc de FC Braşov deoarece am făcut performanţă cu această echipă şi ne-am clasat pe locul 3 în 2001 şi pe 4 în 2003. FC Braşov nu este proprietatea lor, ci o oraşului. Ei nu vor egala niciodată rezultatele generaţiei noastre. Cât am fost eu la Braşov am bătut Rapidul la 0 în fiecare sezon la poalele Tâmpei. Îi aştept în Cupă la Tîrgu-Mureş”, a declarat Stere.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.